Hopp til innhold
logo

For tilsette

Her finn du lenkjer til nettstader det kan vere nyttig å ha tilgang til når du ikkje er på jobb.

Gå til MinGAT

Gå til kompetanseportalen

Gå til læringsportalen


 

MinGAT er ein personleg nettside for deg som er tilsett i SAV. Her finn du  informasjon om arbeidstid (oversikt over vakter og timelister), lønnsslippar og lønns- og trekkoppgåver, reiseslippar (reiserekningane dine) og personopplysingar, til dømes adresse og næraste pårørande.

Du har sjøkv ansvar for at profilen din er oppdatert og inneheld riktig informasjon.

​MinGAT er tilgjengelig 3 måneder etter sluttdato. Merk at det kreves at løsningen er opprettet før medarbeider slutter.

SMS autentisering (2-faktor SMS)
For å få tilgang til SMS autentisering må du først sjekke at ditt mobilnummer er registrert i MinGAT under kontaktinfo i «Min profil». Så kontakter du Helse Vest IKT på mail eller telefon 55976540 og ber om at 2-faktor SMS aktiveres

Helse Vest IKT vil sende deg en brukerveiledning på epost som forklarer hvordan du logger på MinGAT hjemmefra. Det er viktig at du ikke er på Helse Vest nettverk når du logger på (ta bort wi-fi på telefon og bruk 4G).

Første gang du logger inn skal du bruke den midlertidige koden du mottar fra HVIKT. Du oppretter så en personlig kode med 4-8 tall (ikke bokstaver eller andre tegn). Når du logger på med din egen kode mottar du engangskode på SMS. 2-faktor løsning innebærer at du bruker egen kode samt engangskode fra HVIKT hver gang du logger på.
MinGAT hjemmefra er tilgjengelig både på privat pc og telefon. For å kunne logge inn via pc, må du ha mobiltelefon tilgjengelig for å kunne motta SMS med innloggingskode.

Pålogging til MinGAT for SAV medarbeidere må skje via denne lenken. (Denne linken fungerer kun fra eksterne/private enheter, utenfor helsenettet). Følg instrukser på denne lenken.

Brukerstøtte MinGAT hjemmefra:
Ta kontakt med Helse vest IKT dersom du har problem, 55976540.


Sist oppdatert 24.06.2021
Fann du det du leita etter?